6 september 2013

Anmäld försvunnen - Debra Webb

Titel: Anmäld försvunnen
Författare: Debra Webb
Originaltitel: Missing
Sidantal: 216
Bindning: Pocket
Förlag: Harlequin
Utgiven: 2013
Betyg: 3,5 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"Jag behöver din hjälp. Snälla.
Det är länge sedan Jonathan Foley senast såg Melissa Shepherd den enda kvinna som försökt ta sig genom hans mur av ensamhet och det var månader sedan Jonathan gick med i elitgruppen Equalizers och gömde undan alla sina hemligheter. Men nu behöver Melissa hans hjälp, något han inte kan neka henne.

Melissas brorsdotter är försvunnen och hon vet att Jonathan är den enda som kan se bortom alla lögner som cirkulerar och hitta Polly. Att leta tillsammans med mannen hon älskat och förlorat kommer att bli svårt och farligt. Men hon måste, för tiden håller på att rinna ut för den lilla flickan
"

Min kommentar:
Jag har lite svårt för Melissa som karaktär, hon är så fruktansvärt naiv och tror alltid det bästa om precis alla. Men det kanske man själv också skulle ha gjort om man var i samma situation, det är lite svårt att säga vad som är trovärdigt eller inte.
Gillar hur lite av Jonathans utseende som beskrivs, han blir mer en personlighet som vandrar runt. En skadad människa som försöker stänga av allt utom fakta.
Man får inte veta så mycket om Melissas utseende heller egentligen, vilken frisk fläkt! Det är mer fokus på dramat i boken.

Finns hos Adlibris, Bokus, Harlequin och CDON.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar